Yeni Volkswagen Golf 8

05/09/2020
vw golf 8


Yeni Özellikleriyle Volkswagen Golf 8

Hatchback araçlar içinde ayrı bir yeri ve önemi bulunan Volksagen Golf, 2020 vw golf 8 modeliyle yine adından söz ettiriyor. Yeni iç tasarımı, konforu ve güvenlik paketleriyle bilinen ezberleri bozuyor. Gelin hep beraber yeni Golf8’i inceleyelim.

 

Tasarımıyla Öne Çıkan Golf 8

Yeni Golf 8, en büyük değişikliğini iç tasarımda yapmış. Aracın boyu 4284 milimetreye çıkarılarak, araç içinde daha fazla konfor ve tasarım imkanı sunulmuş.

Yeni modelle birlikte klasik sis farları tarihe karışıyor. Sis farları, ön LED farlara entegre hale halde size sunuluyor. Bununla birlikte akıllı far sistemiyle, farlar otomatik olarak ayarlanıyor.

Dış tasarımda ızgaralar da nasibini almış. Ön ızgara logonun üstünde bulunuyor. Ön ızgara ve farların çizgileri uyumluluk gösteriyor.

Aracın içinde 32 farklı renge sahip aydınlatma sistemi bulunuyor. Özel düzenlemelerle araç içini istediğiniz gibi rengarenk hale getirebiliyorsunuz. Araç içinde neredeyse tüm işlemler dokunmatik hale getirilmiş. Innovision Cockpit sistemi arabayla ilgili yaptığınız tüm ayarları kaydediyor. Bu sistemle klima, navigasyon, radyo, multimedya ve sürüş destek sistemlerini kontrol edebiliyorsunuz.

Araçla seyahat ederken anlık hız ve yol bilgisini ön camda görerek, lüks bir araca sahip olduğunuzu hissediyorsunuz. Ekran düzenini ayarlayıp, yollarda uygulanan hız sınırını da düzenleyebiliyorsunuz. Bu sayede sistem yoldaki tabelalardan hız sınırlarını tespit edip, cama yansıtıyor.

 

 

 

Sürüş Destek ve Güvenlik Sahibi Golf 8

VW Golf 8’inizle trafikte seyrederken, aracınız car2x özelliği bulunan arabalarla iletişime geçiyor ve bu arabalardan aldığı yol durumu bilgisini ekrana yansıtıyor. Golf8 sizin yerinize park yeri arayıp, buna göre sizi yönlendiriyor.

Golf 8’deki acil durum fren sistemi trafikte hayat kurtaracak bir özelliğe sahip. Ani durumlarda, araç sizin yerinize frene basarak duruyor ve olası kazaları önlüyor.

 

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.