Volkswagen Arteon'un Fiyatları Belli Oldu

14/08/2017

           

Passat CC'nin yerini almış olan modelin Ülkemizdeki fiyatları belli oldu. Volkswagen'in Passat CC'nin yerine çıkarmış olduğu yeni olan "fastback" modelinin Ülkemizde ki fiyatları bugün açıklığa kavuştu.

MQB platformundan çıkmış olan Arteon, ilk evrede yalnızca 2.0 litrelik TDI motorla satışa sunulacak. 1 turbo beslemeli 150 bg'lik olan versiyon, sadece konfor amaçlı Elegance paketi ile satışa sunulurken 4Motion isimli dört tekerlekten çekiş işlevine ve çift turbosu olan aynı hacimli ünite, 240 bg civarında güç üretecek. Bu motor seçenekleri hem R-Line, hem de Elagance paketleri ile birlikte satın alınabilecektir.

278,000 TL'den kullanıcıları bekleyen Elegance paketi içinde 19" çapında olan "Chennai" isimli alüminyum olan alaşım jantlar, 8 inç boyutuna sahip dokunmatik olan bilgi eğlence sistemine sahip ekranı, Active Info Display adlı dijital göstergesi bulunan paneli, ısıtmalı ve katlanabilir olan yan aynalar, Audi modellerinde görmüş olduğumuz dinamik arkası sinyal lambaları ile anahtarsız olan giriş/çalıştırma gibi olan donanımlar bulunuyor.

Yelpazenin sportif modeli olan R-Line modeli ise yine 19" çapına sahip farklı tasarımlı jantları ile birlikte standart bir şekilde geliyor. Dışında trapezoid egzoz ile bagaj üstü olan spoiler ile birlikte Elegance'dan ayrılmış olan paketi iç ortamda farkını çok daha fazla gösteriyor. R-Line etkileri olan koltuk, direksiyon simidi ile vites kolunda kendisini gözler önüne seriyor.

2 motor seçeneği de 7 ileri çift kavramalı olan yarı otomatik olan DSG şanzımanıyla eşleşiyor. Bu modelin opsiyon listesi şimdilik yalnızca Metalik Renk ve Panoramik Cam Tavan ile sınırlıdır. Fiyatları 278,000 TL'den başlayan Arteon modellerine ileri evrede Volkswagen Grubu'nda yeni olan SEAT Ibiza ve makyajlı olan VW Golf gibi arabalarda görmüş olduğumuz 1.5 litrelik olan TSI Evo motor eklenecektir.

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.