Skoda Scala Türkiye

25/01/2020
skoda scala

 

Skoda Scala 2020'nin Otomobili Olmaya Hazırlanıyor

Sevilen Volkswagen üretimlerinden olan Skoda, 2020 yılında Scala modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Sürekli olarak yeni üretimlerde bulunan firma, eski modellerini de yenileme yoluna gidiyor. Ve Scala modeli de Rapid modelinin yerine tasarlanan bir ürün olarak biliniyor. Aracın tanıtılmasıyla birlikle Skoda Scala oldukça ilgi gördü.

  

Üstün Özelliklere Sahip Bir Donanım

Skoda Scala modeli, birçok üstün özellikle tasarlandı. Buna göre araç, beş farklı motor alternatifine sahip bir dizaynı içeriyor. Aracın en önemli özelliklerinden biri, doğalgaz ile çalışabilen bir ünitesinin bulunması. Bu ünite dışında 3 tane TSI benzinli ve 1 tane de TDI dizel ünitesi bulunuyor.

Aracın bu özelliklerinin yanında, kör nokta tespitinin de bulunduğu belirtildi. Ayrıca araç şeritte tutma asistanı donanımına sahip olacak. Araçta adaptif hız sabitleyici ve arka trafik uyarısı sistemleri de mevcut bulunuyor.

  

Ünlü Modellerle Yarışacak

Skoda Scala, oldukça başarılı iç ve dış özelliklerle tasarlandı. Aracın bagaj hacmi 467 litre olarak belirlendi. İç mekan kalitesi hayli yüksek olan Scala'nın 9.2 inçten oluşan bir dokunmatik ekranı var. Aynı zamanda 10.25 inçlik bir dijital gösterge paneli ile birlikte tasarlandı.

Çeşitli sürüş modlarına sahip olan araç, sürücüsüne büyük rahatlıklar sunuyor. Bu sürüş modlarına göre aracın süspansiyonlarını ayarlayabilmek, mümkün olacak. Skoda Scala, tüm bu özellikleriyle birçok ünlü araç modeliyle yarışıyor. Araç şimdiden, Seat Leon ve Hyundai i30 modellerin rakibi olarak görülmeye başlandı.

 

 

 

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.