İkinci Elde Tüv Süd Garantisi

07/09/2018

Otomobil sektöründe ikinci el firmalarının sıklıkla gözlendiği bilinir. Bunların arasında yer alan ikincielotomobilim de ikinci el satılık satış yapan bir internet sitesi olarak faaliyet göstermektedir. Peki ikinci el otomobil satışı yapan bu firmanın diğerlerinden farkı nedir? Yaptığı yeni anlaşma ile dikkatleri üzerine çeken ikincielotomobilim'in yeni anlaşmasını basit bir şekilde anlatalım.

Bu anlaşma yapılan ikinci el otomobil satışlarının ekspertiz olayını TÜV SÜD gerçekleştirilmesidir. Haberin değerini kavrayabilmek için TÜV SÜD hakkında bilgi vermek gerekir. Kurum Alman kökenli olarak kurulan otele kesin ve ciddiyeti açısından tanınan bir firmadır. İşlerinin duayeni olarak ifade edilen sektör içerisinden kısaca TÜV SÜD ne diyorsa o. 1800'lü yıllara kadar kökeni dayanan firmanın buharlı makinelerin buhar kazanlarının denetimi ve gerekli aşamalarda test basamaklarının gerçekleştirilmesinden sorumlu olan ciddi bir kurumdur. Bu demek oluyor ki 100 yılı aşkın süredir sektörün liderleri arasında yer alan köklü bir firma yani. Alman kökenli firmanın almanlardan bile işlerini daha ciddiye alması ile tanınmaktadır.

Kısacası bu TÜV SÜD ikincielotomobilim firması tarafından satılan ikinci el otomobillerin expertiz işlemlerini yerine getirecek. Şimdi haberin değeri ortaya çıktı. 100 yıllık şanı ile dikkat çeken TÜV SAD, 100 yıllık şanından vazgeçecek değil tabii ki. Bu şu demek oluyor ikincielotomobilim'den aldığınız otomobillerin artık güvenliğinden şüphe etmenize gerek yok gibi. Çünkü TÜV SAD sağladığı güvenceden daha güvenilir bir rapora veya belgeye ulaşabilmeniz pek ihtimal dahilinde değil.

İkinci el olarak aldığınız otomobillerin sorunlarının fazlasıyla yoğun olabileceğini düşünerek böyle bir adım ile havadan TÜV SAD güvencesi sağlayan bir firma ile karşı karşıyasınız. Elde edilen güvence ile ikinci el otomobil alımı sırasında karşılaşılabilecek sorunların olasılıklarını yok etmek mümkün.
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.