Gaz Tepkime Cihazı Nedir? Ne İşe Yarar ?

01/08/2019


Gaz Tepkime Cihazı Nedir? Ne İşe Yarar ?

Teknolojinin gelişmesi ve otomotiv sanayi sektörünün de ilerlemesi ile birlikte araçlarda çok çeşitli özelliklerde beraberinde gelmeye başladı. Bu özelliklerden birisi ise gaz tepkime cihazıdır. Gaz tepkime cihazı önce ki seride olan araçlarda yaşanan gazın gecikmesi sorununu ortadan kaldıran cihazdır. Gazın çabucak tepkimeye girmesini yarayan bu cihaz ile birlikte artık yeni nesil otomobillerde bu tarz problemler de beraberinde kalkmış oldu.

Gaza bastığınız andan itibaren aracınızın bu tepkimeyi geç algılaması aracınızda performans düşüklüğü yaşatabilmektedir. Yeni nesil otomobil üreticileri de bu konu hakkında çalışmalarını sürdürürken bu problemin üzerine mühendisleri ile birlikte yoğunlaştı. Artık yeni nesil araçlarda ortaya çıkan gaz tepkime cihazı ile bu tarz problemler tarihe karışmış oldu.

Gaz tepkime cihazları araçların daha seri ve daha kullanışlı ilerlemesi sağlar. Özellikle yokuş ve dik rampalarda araçların adeta dostu olan gaz tepkime cihazları bu doğrultuda da düşünülerek üretilmiştir Yokuşlarda araçlarda yaşanan baygınlık gazın tepkimeye geç girmesinden kaynaklandığından bu duruma karşın oluşturulmuş gaz tepkime cihazları oldukça faydalıdır.

 

Gaz Tepkime Cihazları Fiyatları

Gaz tepkime cihazlarının üretilmesi ile birlikte sürücülerin en merak ettiği konulardan bir konu olan fiyatlar da beraberinde sunuldu. Gaz tepkime cihazları araç markaları arasında değişiklik gösterebilmektedir. Lüks markalı otomobillerde gaz tepkime cihazı daha pahalı olurken orta sınıf markalı arabalarda fiyatı daha uygun olmaktadır. Ülkemizde de satılan gaz tepkime cihazları ortalama olarak 500 TL ile 800 TL arasında değişen fiyat farklılıkları vardır.

 

Gaz Tepkime Cihazlarının Zararları Nelerdir?

Gaz tepkime cihazlarının da zaman zaman zararlı olduğu durumlar olabilmektedir. Araçlara takılan gaz tepkime cihazları yazılım ile beraber gelecek olduğundan kötü atılmış bir yazılım aracın dengesini ve normal sürüşünü bozacaktır. Bu durumda istenmeyen bir durum olarak kabul edilecektir.

PedalChip Gaz Tepkime cihazı için tıklayınız ---->> https://x-tremetuning.com/pedal-chip-x-gaz-tepkime/ 

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.