Aracınıza Uygulayabileceğiniz 3 Ses Sistemi Ve Fiyatları

06/04/2017


Aracınıza Uygulayabileceğiniz 3 Ses Sistemi Ve Fiyatları

Tüm araçlarda ses sistemleri, aracın olmaz ise olmazları arasında yer alıyor. Bu anlamda biraz müziğin sesini açıp; yollarda turlamak isteyenler için birbirinden harika ses sistemleri bulunuyor. Peki, araçlara uygulanabilecek hem maliyet olarak uygun hem de kalite olarak yüksek ses sistemleri ve eklentileri neler?

JBL Araç Ses Sistemleri

Bas müziklerden zevk alanlar için; jbl araç sistemleri oldukça uygun ses sistemlerinden birisi. Markanın yaklaşık 6 bin kadar bir ses sistemi ve bu ses sistemleri ile entegre halde kullanılacak eklentileri mevcut. Oldukça kaliteli, uzun ömürlü, firma garantili ve diğer pek çok ses sistemine oranla uygun fiyatlı olan jbl araç ses sistemlerinin ortalama fiyatı ise 250 TL ile 1150 TL arasında kendisini gösteriyor.


Cadence Araç Ses Sistemleri

Amerika’nın önde gelen ses ve görüntü sistemi markası cadence de, aracınız için güvenle tercih edebileceğiniz ses sistemleri arasında yer alıyor. Özellikle amfi ve yardımcı ses sistemleri konusunda oldukça kaliteli ses seviyeleri ile karşılaşabileceğiniz cadence; en iyiler arasında. Aracın pek çok farklı yerinde kullanılabilen; estetik tasarımları ile sektör üzerinde markanın ürünleri 95 TL'den başlayarak 600 TL'ye kadar satılıyor.

 
Sony Araç Ses Sistemleri

Araçlarınıza uygulayabileceğiniz ses sistemi firmaları arasında; pek çok teknolojik ürünün yapımcısı olan sony firması da yer alıyor. Araç ses sistemleri ve eklentileri alanında oldukça uzun süreli bir geçmişe ve tecrübeye sahip olan firmanın; birçok farklı özellikte düzinelerce ses sistemin ve bu ses sistemlerinde kullanılacak eklentileri bulunuyor. Muazzam ses kalitesi ve ses seviyesi ile aynı zamanda uygun fiyatları ile firmanın cihazları, seçilebilecek en iyi cihazlar arasında yer alıyor. Genel olarak 85 TL'den başlayan fiyatları ile firmanın cihazları ve ürünleri 2 bin TL'ye kadar çıkabiliyor.

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kabul ediyorum.